Wie ben ik?

Mijn naam is Gert van Dusseldorp. Ik ben geboren in 1955.
Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met lichaamswerk, in een periode dat ik veel stress had en niet lekker in mijn lijf zat. Ik zat erg in mijn hoofd en niet bij hoe situaties toen voor mij voelden of wat ik er van vond. Door meer naar de signalen van mijn lijf te durven luisteren, ben ik een vrijer en rijker mens geworden. Sta ik steviger op m’n benen en leef ik meer vanuit ‘wie ik ben’ en wat ik wil, dan vanuit wat er van mij verwacht wordt.

Ik werd enthousiast volgde de vierjarige opleiding Energetic Integration tot lichaamsgericht therapeut bij Bodymind. Voorafgaand volgde ik de opleiding tot beeldend therapeut aan de Hoge School Utrecht.

Naast mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam als beeldend therapeut in de geestelijke gezondheidszorg. Ik vind beeldende en lichaamsgerichte therapie elkaar goed aanvullen wbt je zelf kunnen ervaren en het tot expressie brengen van wie je bent of hoe het leven voor jou is.
Ik ben aangesloten als therapeut bij de beroepsvereniging SBLP en Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie.