Prijzen, algemene voorwaarden

Als je meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek wilt, kun je me bellen op 06- 57490531 of een e-mailbericht sturen via het contactformulier.  In een kennismakingsgesprek, 30 minuten, kun jij kijken of het van jouw kant ´klikt´ en kan ik bepalen of lichaamsgerichte therapie je zou kunnen helpen in jouw specifieke situatie.

Locatie en opening

Ik ben open op dinsdag en vrijdag.
Ik geef sessies aan de Kerkstraat 157, in Groningen.  Er is goed en gratis te parkeren. Via openbaar vervoer; Qbuzz 35 en 39 stoppen in de buurt.

Prijzen en afspraken
Een sessie kost €85,00 en duurt 75 minuten. Mijn sessies zijn btw vrijgesteld. Als het voor mij past, werk ik ook voor een ander tarief.  Afspraken minder dan 24 uur van te voren afgezegd worden in rekening gebracht. Een groot deel van de zorgverzekeraars vergoedt de kosten van een sessie geheel of gedeeltelijk, via de aanvullende verzekering. Meer informatie over de vergoedingen door specifieke verzekeraars vind je op de website van de beroepsvereniging SBLP, www.SBLP.nl

Coaching Beeldende diagnostiek, methode DDS  € 100,- per uur, incl 21% btw

Praktijk van Dusseldorp:

FVB Registratienummer                                                       001773

KvK Rotterdam registratienummer                                      6380.4689

Btw-identificatienummer (btw-id)                                      NL001328034B10

Rekeningnummer                                                                NL77 ABNA  0528 5129 86

RBCZ-register licentienummer                                             808257R

Lid beroepsvereniging SBLP registratienummer                  25055516

Geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
Aangesloten bij klacht- en tuchtrecht CAM COOP

Klachtenregeling                                                                                                                                            Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging SBLP welke een klachtenregeling heeft en ben volgens wettelijke verplichting aangesloten bij WKKGZ Geschillenregeling CAM COOP. Bij geschillen is het verzoek om dit eerst met mij te bespreken. Als we er samen niet uitkomen, kun je schriftelijk een klacht indienen bij de Klachtencommissie van beroepsvereniging SBLP. Wanneer de klachten- en geschillenregeling niet (meer) volstaat, kan een beroep worden gedaan op het tuchtrecht TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).

Informatie over het klachtenreglement van SBLP vind je hier, SBLP

Informatie over de klachtenregeling CAM COOP vind je hier, CAM COOP

Informatie over het tuchtrecht vind je hier, TZC